מתכון לפסח: פשטידה מרוקאית קלה במיוחד

התמונה לא ממחישה את המתכון

 

נשים רבות כבר טורחות ועמלות על הכנת מאכלים משביעים וכשרים לפסח במיטב ההידורים והחומרות. במסגרת פרוייקט מתכוני הפסח של “אור חיה לייב” נגיש במהלך השבוע הקרוב מתכון יומי מוצלח, וכמובן כשר לפסח.

והיום: פשטידה מרוקאית קלה במיוחד

 

מרכיבים:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 גזר
  • 7-8 ביצים טרופות
  • מלח

הוראות הכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה והגזר ומבשלים עד לריכוך (לא יותר מידי).
  2. מסננים את המים, ומועכים למחית אחידה. מוסיפים ביצים, מלח לפי הטעם ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתוך תבנית משומנת. אופים בחום בינוני כשעה וחצי (רצוי בשעה הראשונה לכסות בנייר כסף כדי שהשכבה העליונה לא תישרף).
  4. פסח כשר ושמח!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.