מתכון לפסח: דג סלמון בטעם גן עדן

נשים רבות כבר טורחות ועמלות על הכנת מאכלים משביעים וכשרים לפסח במיטב ההידורים והחומרות. במסגרת פרוייקט מתכוני הפסח של “אור חיה לייב” אנו מגישות מתכון מצוין לדג סלמון בטעם גן עדן, וכמובן, כשר לפסח.

מרכיבים:

  • בצל לבן או סגול פרוס לטבעות
  • תפוח עץ ירוק פרוס דק
  • רבע כפית ג'ינג'ר מגורד
  • רבע כוס מיץ לימון
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • מעט יין (לבן)
  • כף דבש (או סוכר)
  • מעט מלח

הוראות הכנה:

  1. מטגנים את הבצל.
  2. מוסיפים את התפוחים.
  3. מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים את הרוטב כמה דקות. מוסיפים
  4. מוסיפים את הסלומון מבשלים כ- 20 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. ניתן גם לאפות.
  6. לבריאות וחג שמח!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.