מתכון חגיגי: עוגת פנקייק במילוי קרם שוקולד

מרכיבים:

  • לחביתיות:
  • 1 כוס קמח
  • 1/4 1 כוס חלב (לפרווה - מים או חלב סויה)
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • חמאה לשימון המחבת
  • לקרם שוקולד:
  • 1 מיכל שמנת להקצפה חלבי (או פרווה)
  • 100 גר' שוקולד מריר
  • 50 גר' שוקולד חלב
  • 2 כפות אבקת נוגט
  • 2 כפות פודינג וניל

הוראות הכנה:

  1. הכנת החביתיות:
  2. בקערת מערבל או בעזרת מקצף ידני מערבלים את כל מרכיבי החביתיות לקבלת עיסה דלילה.
  3. משמנים קלות מחבת קטנה בחמאה
  4. יוצקים למחבת בכל פעם כמות של מצקת אחת קטנה ומטלטלים את העיסה לדפנות המחבת עד לקבלת צורה אחידה.
  5. לאחר דקה,הופכים וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה.
  6. כך מכינים את כל החביתיות.
  7. הכנת המלית:
  8. מקציפים יחד את השמנת, פודינג, סוכר ואבקת הנוגט.
  9. ממיסים שוקולד מריר וחלבי בבן מארי, מקררים מעט ומוסיפים לשמנת המוקצפת.
  10. הרכבת המנה:
  11. מורחים על כל פנקייק מהקרם, כך מכינים 4 שכבות ומקשטים מעל בגלילות, קצפת, תלתלי חלווה וכו'

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.