סלט חצילים פיקנטי

סלט חצילים – מתאים ל – 1 ק”ג סל

מרכיבים:

  • 4 חצילים שטופים חתוכים לקוביות גסות
  • 4 כפות שמן
  • 2 עגבניות
  • 2 מלפפונים חמוצים
  • 1 בצל סגול
  • 1/4 כפית פפריקה מתוקה
  • קורט פלפל שחור
  • 1/4 כפית פלפל צ'ילי גרוס
  • 1/4 כפית כמון
  • 2 שיני שום כתוש
  • 3 כפות חומץ
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  1. בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מסדרים את קוביות החצילים בצורה אחידה
  2. יוצקים את השמן על החצילים ומערבבים.
  3. אופים ב – 220 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה מלאה.מעבירים לקערה ומניחים מעט לצטנן.
  4. חותכים את העגבניות, מלפפון חמוץ, בצל סגול לקוביות, ומוסיפים לקערת החצילים.
  5. בקערה קטנה נפרדת מערבבים את התבלינים, שום וחומץ  בעדינות, מוסיפים לקערת החצילים.
  6. מערבבים שוב, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מעבירים לקופסא אטומה . הסלט נשמר בקירור כחמישה ימים.
  8. לבריאות!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.