מתכון: כדורי גבינה ושוקולד לבן מתוקים

באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.


20 יחידות כדורים

מרכיבים:

  • לתערובת כדורי הגבינה:
  • 250 גר' ביסקוויט פתי בר
  • 50 גר' שקדים מולבנים טחונים
  • 100 מל' שמנת מתוקה להקצפה
  • 500 גר' גבינה לבנה 5%
  • 100 גר' שוקולד לבן מומס
  • 1/2 כוס חלב לפי הצורך
  • לציפויים:
  • 100 גר' שוקולד מריר מומס
  • ריבת חלב מומסת במעט מים
  • בוטנים גרוסים / שקדים גרוסים / אבקת נוגט / א. סוכר / א. קפה נמס מגורען וכו'

הוראות הכנה:

  1. טוחנים את עוגיות הפתי בר במעבד מזון לתערובת פירורית. מעבירים לקערה
  2. מוסיפים את שאר מרכיבי התערובת ומערבבים לתערובת אחידה
  3. במידה והתערובת עדיין יבשה, מוסיפים חלב.
  4. יוצרים כדורים קטנים בקוטר 3-4 ס"מ. מקררים כ- 10 דק'.
  5. מכינים בקערות עמוקות כמה סוגי ציפויים.
  6. מצפים כל מספר כדורים בציפוי שונה.
  7. מקררים עד להתייצבות.
  8. מעבירים לגביע הגשה.

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.