בלעדי לאתר אור חיה אנו שמחות להגיש מגוון מתכונים מעניינים לחג הקרב באדיבות השף תומר ממסעדת ג’עוני בראש פינה.
מתכון לחג: מדליוני סלק
מרכיבים:
- סלק
- גבינת עזים
- שקדים קלויים
- שמן זית
- לימון
- קולרבי
- רוקט
- קשקבל
- רימון
הוראות הכנה:
- לבשל סלק עד לריכוך ולקרר היטב.
- לפרוס לפרוסות דקות, רצוי במנדולינה (מכשיר לפריסה).
- לגלגל כדורי גבינת עזים עם שקדים קלויים.
- למדליונים
- לכל יחידה - 2 פרוסות סלק
- למלא בגבינת עזים ולחתוך עם רינג לצורה מדויקת
- למרוח שמן זית
- לטרטר סלק:
- חתיכות סלק שנשארו לאחר החיתוך
- לקצוץ דק ולהוסיף קולרבי קצוץ דק ופטרוזיליה
- לתבל עם לימון, מלח ופלפל שחור גרוס.
- להגשה:
- 3 יחידות מדליוני סלק על רוקט מתובל עם שמן זית ולימון
- שלוש פרוסות דקות של גבינת קשקבל וגרגירי רימון.
- לבריאות!