מתכון לחג: מדליוני סלק

בלעדי לאתר אור חיה אנו שמחות להגיש מגוון מתכונים מעניינים לחג הקרב באדיבות השף תומר ממסעדת ג’עוני בראש פינה.

מרכיבים:

  • סלק
  • גבינת עזים
  • שקדים קלויים
  • שמן זית
  • לימון
  • קולרבי
  • רוקט
  • קשקבל
  • רימון

הוראות הכנה:

  1. לבשל סלק עד לריכוך ולקרר היטב.
  2. לפרוס לפרוסות דקות, רצוי במנדולינה (מכשיר לפריסה).
  3. לגלגל כדורי גבינת עזים עם שקדים קלויים.
  4. למדליונים
  5. לכל יחידה - 2 פרוסות סלק
  6. למלא בגבינת עזים ולחתוך עם רינג לצורה מדויקת
  7. למרוח שמן זית
  8. לטרטר סלק:
  9. חתיכות סלק שנשארו לאחר החיתוך
  10. לקצוץ דק ולהוסיף קולרבי קצוץ דק ופטרוזיליה
  11. לתבל עם לימון, מלח ופלפל שחור גרוס.
  12. להגשה:
  13. 3 יחידות מדליוני סלק על רוקט מתובל עם שמן זית ולימון
  14. שלוש פרוסות דקות של גבינת קשקבל וגרגירי רימון.
  15. לבריאות!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.