מתכון: עוגיות תה קלות להכנה


באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.


30 עוגיות

מרכיבים:

  • 2 ביצים גודל L
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 3 כוסות קמח מנופה
  • 1 כוס שמן
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כוס שומשום

הוראות הכנה:

  1. בקערה שמים את הביצים והסוכר הלבן והחום, טורפים היטב לקבלת בלילה בהירה וסמיכה.
  2. מוסיפים בהדרגה את הקמח, סודה לשתייה, שומשום והשמן, ומערבבים בעזרת כף גדולה. מתקבלת עיסה אחידה.
  3. מחממים תנור ל200 מעלות.
  4. משטחים את העיסה בתבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפייה, אופים כעשרים דקות, עד להתייצבות העוגה.
  5. מוצאים מהתנור, פורסים בעדינות את העוגה לפרוסות בגודל אחיד , מפרידים מעט בין העוגיות שהתקבלו ומחזירים לתנור לכ- 5 ד' נוספות עד להזהבת העוגיות מכל הצדדים.
  6. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט בטמפ' החדר לפני ההגשה.

1 תגובה

  • משיח נאו -

    האם אפשר להשתמש כוס חד פעמי למדידה?
    או, האם אפשר לקבל את הגרמים והמיל לכל המרכיבים?

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.