באדיבות השף רפי כהן
מתכון שף: פילה מוסר ים ופלפלים קלויים
מרכיבים:
- 2 אריזות פלפלים קלויים
- 4 פילטים של דג (רצוי דג ים במשקל 200 גרם כל אחד)
- 4 ענפי טימין טרי
- 1/2 כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה:
- ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג
- יוצקים את הפלפלים הקלויים לסיר רחב, מוסיפים שמן זית וטימין ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים לסיר את נתחי הדג ומביאים שוב לרתיחה ע”י בישול על להבה בינונית במשך 5-6 דקות.
- יוצקים מתערובת הפלפלים על נתחי הדג בעזרת כף, עד שנתחי הדג מבושלים.
- הצעת הגשה:
- להוסיף פירה תפוחי אדמה לצד הפילה דג.
- לבריאות!