מתכון: פסטה איטלקית עם פרוסות חצילים במטבל

באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים

050-8735745.

מרכיבים:

  • לסלט פסטה:
  • 1 חב' (250 גר') פסטה, מבושלת ומסוננת לפי הוראות היצרן
  • 2 יחידות פלפל אדום
  • 2 יחידות בטטה
  • 2 כפות שמן
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1 כף אורגנו / בזיליקום
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • פרוסות החציל ומטבל הגבינה:
  • 2 יחידות חציל קטן
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 כפות גבינה לבנה %9
  • 50 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • 1 כפית כוסברה קצוצה
  • מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  1. לסלט פסטה:
  2. חותכים את הפלפל לרצועות דקות וארוכות
  3. קולפים את הבטטה ופורסים גם לרצועות דקות וארוכות
  4. במחבת מחממים את השמן ומוסיפים את רצועות הפלפל והגמבה, מקפיצים כ- 5 דקות
  5. מערבבים במהלך הטיגון. מסירים מהאש.
  6. בקערה מניחים את עשבי התיבול, התבלינים והשום הקצוץ
  7. מוסיפים את רצועות הירקות
  8. מערבבים קלות למזיגת טעמים ומוסיפים לקערת הפסטה המסוננת.
  9. מערבבים קלות שוב ומגישים.
  10. פרוסות החציל ומטבל הגבינה:
  11. פורסים את החציל לאורכו לפרוסות. מניחים בתבנית ומברישים בשמן.
  12. אופים 10 ד' בחום 200 מעלות עד להשחמת הפרוסות. מוציאים מהתנור .
  13. בקערה מערבבים את הגבינות, שמנת, כוסברה, מלח ופלפל
  14. טועמים ומתקנים תיבול.
  15. הצעת הגשה:
  16. על צלחת הגשה מניחים את פרוסות החצילים בצורת מניפה,
  17. מניחים כף ממטבל הגבינה בכל פרוסת חציל ומגישים.
  18. ניתן גם למלא את פרוסות החצילים בתערובת הגבינה וגלגל לגלילת חצילים ממולאים.
  19. לבריאות!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.