מתכון שף: פילה מוסר ים ופלפלים קלויים

באדיבות השף רפי כהן

מרכיבים:

  • 2 אריזות פלפלים קלויים
  • 4 פילטים של דג (רצוי דג ים במשקל 200 גרם כל אחד)
  • 4 ענפי טימין טרי
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג
  2. יוצקים את הפלפלים הקלויים לסיר רחב, מוסיפים שמן זית וטימין ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים לסיר את נתחי הדג ומביאים שוב לרתיחה ע”י בישול על להבה בינונית במשך 5-6 דקות.
  4. יוצקים מתערובת הפלפלים על נתחי הדג בעזרת כף, עד שנתחי הדג מבושלים.
  5. הצעת הגשה:
  6. להוסיף פירה תפוחי אדמה לצד הפילה דג.
  7. לבריאות!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.