להיט: סופלה שוקולד בחמש דקות

כ-10 תבניות מאפינס אישיות

מרכיבים:

  • 300 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 75 גר' מרגרינה מומסת (לחלבי - חמאה מומסת)
  • 3/4 כוס קמח
  • 4 ביצים
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 חב' אבקת אפייה
  • 1/4 כוס יין אדום

הוראות הכנה:

  1. בסיר קטן ועל גבי להבה נמוכה ממיסים את קוביות השוקולד יחד עם המרגרינה
  2. מסירים מהאש. מוסיפים לסיר ומערבבים את הביצים בזו אחר זו
  3. מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי בחישה מתמדת
  4. מוסיפים את היין, אבקת אפייה וסוכר וניל ובוחשים לקבלת מרקם אחיד
  5. יוצקים לתבניות אישיות עד כדי 3/4 מגובהם
  6. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-10 דקות
  7. מניחים להצטנן מעט ומסירים מהתבניות
  8. לבריאות!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.