מתכון חורפי: מרק תירס קולרבי ואטריות דקיקות

מתאים ל – 8 מנות

באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.

מרכיבים:

  • 2 יחידות קולרבי
  • 1 בצל
  • 2 יחידות תפוח אדמה
  • 1 קופסת תירס משימורים
  • 1 כף שמן
  • 80-100 גר' אטריות דקיקות
  • תיבול:
  • מלח, פלפל שחור, אבקת מרק בטעם עוף, מעט כורכום

הוראות הכנה:

  1. קולפים את התפו"א, קולרבי והבצל וחותכים לקוביות בגודל בינוני.
  2. בסיר למרק, מקפיצים את הירקות עם השמן כדקה.
  3. מוסיפים את התירס ומערבבים.
  4. מוסיפים 3 ליטר מים, מביאים לרתיחה, מתבלים ומבשלים כ- 20 דק' עד להתרככות הירקות.
  5. מסירים מהאש.
  6. בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את הירקות שבמרק, לקבלת מרק סמיך וחלק.
  7. מוסיפים את האטריות הדקיקות ומערבבים.
  8. מכסים את הסיר לעוד כ-10 דק' לפחות (על מנת שהאטריות יתבשלו מאדי הבישול)
  9. ניתן להוסיף בהגשה, עשבי תיבול טריים מכל סוג שהוא.
  10. לבריאות וחורף בריא!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.