מתאים ל- 8 מנות
סטייק סלמון בעשבי תיבול
מרכיבים:
- 8 מנות סטייק סלמון
- 1/4 כוס שמן
- 1/4 כוס מים
- 1/4 כוס יין לבן
- 5 שיני שום כתוש
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
- תיבול:
- מלח, פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית פלפל ארבע עונות
- כוס עשבי תיבול - כוסברה, בצל ירוק, שמיר, פטרוזיליה וכדו'
הוראות הכנה:
- מכינים תחילה משרה לדגים:
- מניחים את כל המרכיבים פרט לסלמון בקערה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- בתבנית מניחים את הדגים צפופים אחד סמוך לשני.
- יוצקים את המשרה על מנות הדג.
- אופים בחום 200 מעלות 20 דקות בדיוק.