פילה מושט אפוי ביין לבן ופלחי לימון
מערכת אור חיה לייב -
כ׳ באב תשע״ו
זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפיה: 20 דקות
דרגת קושי: נמוכה
מרכיבים:
-
8 מנות פילה דג מושט
-
2 לימונים חתוכים לקוביות על קליפתם
-
2 יח' פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
-
1/2 כוס יין לבן
-
5 שיני שום כתושות
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/2 חב' עלי כוסברה קצוצה
-
מלח, פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
מניחים בקערה את כל החומרים ומערבבים.
-
טועמים ומתקנים תיבול.
-
בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים בצורה מסודרת את הדגים
-
יוצקים בנדיבות מעל כל מנת דג מהמשרה
-
מפזרים מעל את הפלפלים והלימונים בצורה שווה בכל חלקי התבנית
-
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עשרים דקות
אולי יעניין אותך גם...
מערכת אור חיה לייב
ב׳ בשבט תשע״ח
מערכת אור חיה לייב
ב׳ בשבט תשע״ז
מערכת אור חיה לייב
כ״ג במרחשוון תשע״ז
מערכת אור חיה לייב
י״ח באלול תשע״ו