קיש בטטה וגבינות

מרכיבים:

  • 1 כוס קמח
  • 50 גר' חמאה מומסת
  • 250 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • 250 גר' גבינה לבנה 9%
  • 5 ביצים
  • 3 בטטות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
  • 1 כפית שמן זית
  • 2 תפו"א קלופים מבושלים ומעוכים
  • צרור שמיר, פטרוזיליה, בצל ירוק
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית בזיליקום יבש

הוראות הכנה:

  1. יוצקים למחבת שטוחה את כף שמן הזית, מחממים מעט ומוסיפים את קוביות הבטטה.
  2. מקפצים קלות כ3 דקות תוך כדי ערבוב, מסירים מהאש
  3. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הקיש, מוסיפים את קוביות הבטטה המוקפצות
  4. טועמים ומתקנים תיבול
  5. משטחים בתבנית משומנת מעט או מרופדת בנייר אפייה, את תערובת הפשטידה
  6. אופים בחום בינוני כחצי שעה עד להזהבת הפשטידה
  7. מניחים להצטנן
  8. חותכים לרבעים או לקישים עגולים בעזרת חותכן. מעטרים בעלי שמיר.

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.