כ-10 תבניות מאפינס אישיות
להיט: סופלה שוקולד בחמש דקות
מרכיבים:
- 300 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
- 75 גר' מרגרינה מומסת (לחלבי - חמאה מומסת)
- 3/4 כוס קמח
- 4 ביצים
- 1 סוכר וניל
- 1/2 חב' אבקת אפייה
- 1/4 כוס יין אדום
הוראות הכנה:
- בסיר קטן ועל גבי להבה נמוכה ממיסים את קוביות השוקולד יחד עם המרגרינה
- מסירים מהאש. מוסיפים לסיר ומערבבים את הביצים בזו אחר זו
- מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי בחישה מתמדת
- מוסיפים את היין, אבקת אפייה וסוכר וניל ובוחשים לקבלת מרקם אחיד
- יוצקים לתבניות אישיות עד כדי 3/4 מגובהם
- אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-10 דקות
- מניחים להצטנן מעט ומסירים מהתבניות
- לבריאות!