מיוחד לחנוכה: מיני סופגניות מצופות קרם שוקולד

לרגל חג החנוכה אנו מגישות מתכון מיוחד למיני סופגניות מצופות קרם שוקולד. מתכון קליל שתמיד מצליח!

כ- 40 יחידות

באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-87357455

 

מרכיבים:

  • 1/2 2 כוסות חלב פושר (300 מ"ל) / מים פושרים
  • 8 כפות גדושות סוכר
  • 1 חב' שמרית
  • 1 ק"ג קמח
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות ליקר תפוזים
  • שמן לטיגון עמוק
  • לקרם שוקולד:
  • 200 גר' שוקולד מריר איכותי
  • 1 חב' שמנת להקצפה
  • 1 כף שמן

הוראות הכנה:

  1. בקערת מיקסר מערבבים תחילה את החלב, סוכר ושמרית.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים לבצק גמיש כ 10 דקות.
  3. מניחים להתפחה כשעה.
  4. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
  5. מניחים להתפחה נוספת.
  6. מחממים את השמן ומטגנים בו את הסופגניות.
  7. לקרם שוקולד:
  8. מחממים באש בינונית את השמנת להקצפה.
  9. מוסיפים את השוקולד מריר קוביות ובוחשים באש נמוכה עד להמסת השוקולד
  10. מסירים מיד מהאש ומוסיפים את כף השמן.
  11. נועצים קיסם או חצי שיפוד בכל סופגנייה וטובלים את חלקה העליון בלבד בקרם השוקולד
  12. מניחים להתייצבות הקרם.
  13. לבריאות! חנוכה שמח!!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.