עוגיות רולדה במילוי עשיר לט”ו בשבט

באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.


מתאים ל – 20 יח’ עוגיות

מרכיבים:

  • לבצק:
  • 6 כוסות קמח מנופה
  • 2 כפיות א. אפייה
  • 2 כוסות מים חמים
  • 1/2 1 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • למילוי:
  • 1/2 כוס פצפוצי שוקולד צ'יפס
  • 1/2 כוס ריבת משמש איכותית, מהולה ב- 2 כפות מים רותחים
  • 50 גר' אגוזי מלך טחונים
  • 50 גר' שקדים מולבנים פרוסים
  • 50 גר' צימוקים בהירים
  • 2 כפות קוקוס טחון
  • 2 ביצים
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 2 כפות סוכר חום

הוראות הכנה:

  1. להכנת הבצק:
  2. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הבצק, לשים לכדור רך וגמיש.
  3. מחלקים ל – 3 כדורים שווים ומניחים בצד.
  4. להכנת המילוי:
  5. בקערה מניחים את כל רכיבי המילוי ומערבבים לתערובת אחידה.
  6. הכנת העוגיות:
  7. על משטח מקומח, מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני. מורחים מהמילוי לאורך העלה ומגלגלים לרולדה.
  8. מסמנים פרוסות אלכסוניות על הרולדה, בעזרת סכין, לא עד הסוף.
  9. אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות, 25 עד 30 דקות.
  10. מוציאים, מצננים ופורסים את העוגיות.
  11. מפזרים א. סוכר ומגישים.

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.