מנת פתיחה לפורים: קיש ברוקולי ובצל

באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.

מתאים ל 12-14 תבניות קיש אישיות

 

 

מרכיבים:

  • 1 חב' ברוקולי קפוא "בודק" (800 גר') [לחילופין, אפשרי תרד קפוא]
  • 8 ביצים
  • 3/4 כוס קמח
  • 5 יח' בצל קצוץ, מטוגן
  • 1/2 כפית א. אפייה
  • חופן שמיר קצוץ
  • מלח, פלפל שחור, בזיליקום טרי / יבש

הוראות הכנה:

  1. חולטים את הברוקולי במים רותחים כעשר דקות, מסננים מהמים וקוצצים את הברוקולי כולל הגבעול.
  2. בקערה מערבבים את הביצים, קמח, הבצל המטוגן הקצוץ כולל השמן, א. אפייה והתבלינים.
  3. מוסיפים לתערובת את הברוקולי הקצוץ, מערבבים שוב, טועמים ומתקנים תיבול.
  4. יוצקים לתבניות אישיות, אופים כעשרים דקות ב – 180 מעלות, עד להזהבת הקיש.
  5. מצננים בטמפרטורת החדר. מגישים. ניתן לשמור בהקפאה כשבוע.
  6. לבריאות!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.