תוספת מיוחדת: אורז עם רימונים, עלי סלק וערמונים

באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.

מרכיבים:

  • לאורז:
  • 1 ק"ג אורז קלאסי
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 1 ליטר מים חמים
  • 1 כף גדושה מלח
  • לתוספת הירקות:
  • 1 חציל חתוך לקוביות, מטוגן
  • 30 גר' ערמונים קלופים (מוכנים באריזה), פרוסים
  • 2 יח' עלי סלק שטופים, קצוצים דק
  • 1/2 כוס גרגירי רימון

הוראות הכנה:

  1. מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את האורז ומערבבים כדקה.
  2. מוסיפים את המים.
  3. החמים ומבשלים על גבי להבה בינונית בסיר מכוסה, עשרים דקות.
  4. במהלך הבישול חשוב לערבב מידי פעם את האורז תוך כדי בישול.
  5. משאירים את האורז המבושל מכוסה עוד עשר דקות.
  6. מעבירים לקערה ומוסיפים את החציל, ערמונים, עלי סלק וגרגירי הרימון, מערבבים בעדינות.
  7. מגישים.
  8. כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה!

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.