סטייק סלמון בעשבי תיבול

מתאים ל- 8 מנות

מרכיבים:

  • 8 מנות סטייק סלמון
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 כוס מים
  • 1/4 כוס יין לבן
  • 5 שיני שום כתוש
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • תיבול:
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית פלפל ארבע עונות
  • כוס עשבי תיבול - כוסברה, בצל ירוק, שמיר, פטרוזיליה וכדו'

הוראות הכנה:

  1. מכינים תחילה משרה לדגים:
  2. מניחים את כל המרכיבים פרט לסלמון בקערה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  3. בתבנית מניחים את הדגים צפופים אחד סמוך לשני.
  4. יוצקים את המשרה על מנות הדג.
  5. אופים בחום 200 מעלות 20 דקות בדיוק.

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.