פילה מושט אפוי ביין לבן ופלחי לימון

מרכיבים:

  • 8 מנות פילה דג מושט
  • 2 לימונים חתוכים לקוביות על קליפתם
  • 2 יח' פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 חב' עלי כוסברה קצוצה
  • מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  1. מניחים בקערה את כל החומרים ומערבבים.
  2. טועמים ומתקנים תיבול.
  3. בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים בצורה מסודרת את הדגים
  4. יוצקים בנדיבות מעל כל מנת דג מהמשרה
  5. מפזרים מעל את הפלפלים והלימונים בצורה שווה בכל חלקי התבנית
  6. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עשרים דקות

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.