באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.
קינוח חלבי: מוס אפרסק ושוקולד לבן
מרכיבים:
- לשכבת האפרסק:
- 1 קופסת נתחי אפרסק משומר (כ- 800 גר') + 1/2 כוס מהמים שבקופסת השימורים
- 80 גר' שוקולד לבן מומס
- 6 כוסות גביעים שקופות
- מוס השוקולד הלבן:
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן
- 5 כפות פודינג וניל
- 200 גר' שוקולד לבן מומס
- 3 ביצים שלמות
- 200 גר' גבינה לבנה 9%
- 1/2 כוס סוכר
הוראות הכנה:
- לשכבת האפרסק:
- בעזרת מוט בלנדר, מרסקים היטב את פלחי האפרסק, יחד עם 1/2 כוס מהמים שבקופסת, עד לקבלת מרקם אחיד.
- ממלאים כוס עד ל 1/3 מגובהה, במחית האפרסקים ומשטחים לקבלת שכבה ישרה.
- ממלאים כך את הכוסות הנותרים, ומקפיאים ל 30 ד'.
- מוס השוקולד הלבן:
- מקציפים בקערה את השמנת המתוקה, פודינג וניל, סוכר והביצים כ – 5 דק' עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה.
- מוסיפים בתנועות עטיפה את השוקולד המומס והגבינה, מערבבים.
- מעבירים לשקית זילוף את הקרם ומזלפים מעל שכבת האפרסק הקפואה. מקררים כשעה ומגישים.