קינוח חלבי: מוס אפרסק ושוקולד לבן

באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.

מרכיבים:

  • לשכבת האפרסק:
  • 1 קופסת נתחי אפרסק משומר (כ- 800 גר') + 1/2 כוס מהמים שבקופסת השימורים
  • 80 גר' שוקולד לבן מומס
  • 6 כוסות גביעים שקופות
  • מוס השוקולד הלבן:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן
  • 5 כפות פודינג וניל
  • 200 גר' שוקולד לבן מומס
  • 3 ביצים שלמות
  • 200 גר' גבינה לבנה 9%
  • 1/2 כוס סוכר

הוראות הכנה:

  1. לשכבת האפרסק:
  2. בעזרת מוט בלנדר, מרסקים היטב את פלחי האפרסק, יחד עם 1/2 כוס מהמים שבקופסת, עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. ממלאים כוס עד ל 1/3 מגובהה, במחית האפרסקים ומשטחים לקבלת שכבה ישרה.
  4. ממלאים כך את הכוסות הנותרים, ומקפיאים ל 30 ד'.
  5. מוס השוקולד הלבן:
  6. מקציפים בקערה את השמנת המתוקה, פודינג וניל, סוכר והביצים כ – 5 דק' עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה.
  7. מוסיפים בתנועות עטיפה את השוקולד המומס והגבינה, מערבבים.
  8. מעבירים לשקית זילוף את הקרם ומזלפים מעל שכבת האפרסק הקפואה. מקררים כשעה ומגישים.

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.