באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.
תוספת מיוחדת: אורז עם רימונים, עלי סלק וערמונים
מרכיבים:
- לאורז:
- 1 ק"ג אורז קלאסי
- 1/4 כוס שמן
- 1/2 1 ליטר מים חמים
- 1 כף גדושה מלח
- לתוספת הירקות:
- 1 חציל חתוך לקוביות, מטוגן
- 30 גר' ערמונים קלופים (מוכנים באריזה), פרוסים
- 2 יח' עלי סלק שטופים, קצוצים דק
- 1/2 כוס גרגירי רימון
הוראות הכנה:
- מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את האורז ומערבבים כדקה.
- מוסיפים את המים.
- החמים ומבשלים על גבי להבה בינונית בסיר מכוסה, עשרים דקות.
- במהלך הבישול חשוב לערבב מידי פעם את האורז תוך כדי בישול.
- משאירים את האורז המבושל מכוסה עוד עשר דקות.
- מעבירים לקערה ומוסיפים את החציל, ערמונים, עלי סלק וגרגירי הרימון, מערבבים בעדינות.
- מגישים.
- כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה!