מגזין שבועות: פלטת גבינות קשות וענבים לשבועות

באדיבות: רחל בן עוזיאל – בעלת “ריח ניחוח” – שירותי קייטרינג ברמה גבוהה ללקוחות עסקיים ופרטיים 050-8735745.


מתאים ל10 סועדים

מרכיבים:

  • 200 גר' גבינת צ'דר כתום
  • 250 גר' גבינת עיזים "בושה"
  • 150 גר' גבינת כבשים
  • 200 גר' גבינה צהובה פיקנטית מתובלת
  • 200 גר' גבינה צפתית/בולגרית
  • 300 גר' ענבים ירוקים או סגולים, שטופים
  • מגש עגול קוטר 25 ס"מ או מלבני 20*30 ס"מ

הוראות הכנה:

  1. פורסים את גוש גבינת הצ'דר כתום לפרוסות מלבניות קטנות, מכינים כך גם את הגבינה המלוחה.
  2. את גבינת העיזים (גבינה רכה) פורסים בעדינות בעזרת סכין חלקה לפרוסות בעובי 3 ס"מ פורסים מגוש גבינת הכבשים פרוסות מלבניות רחבות
  3. חוצים את פרוסות הגבינה הפיקנטית לשניים בצורה אלכסונית, לקבלת פרוסות משלשים.
  4. מסדרים בצורה נאה במגש עגול או מלבני, מוסיפים את אשכול הענבים, מגישים. אפשר בלווי בקבוק יין חצי יבש או יבש.

כתבי תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם ולא תועבר לצד ג׳.